Enviat per: Convergenciacalafell | 13 gener 2012

Passos soterrats

Recentment ha sortit en alguns mitjans de premsa que hi ha “picabaralla” entre el govern de Calafell i l’oposició respecte als passos soterrats. Com a alcalde desmenteixo categòricament aquesta afirmació. El problema dels passos soterrats a les vies del tren ve de molt lluny i certament, el ràpid creixement del nostre municipi durant els últims anys ha agreujat la situació.

Els diferents governs que ha tingut Calafell hem intentat, una i altra vegada, reivindicar a Adif les obres d’aquests passos; cosa que l’actual equip de govern seguirà fent, amb tots els mitjans possibles.

És per aquest motiu que m’ha sobtat llegir que hi ha “picabaralles”. No sols no hi ha picabaralles, sinó que volem cercar el màxim consens i suport per tal de fer pinya i tenir més força per reclamar la solució que el municipi mereix. Aquí no importa qui va fer què, l’important és que el municipi pugui gaudir de les infraestructures necessàries. És la nostra manera de treballar.

També vull fer una crida a la responsabilitat. Som conscients de que els passos soterrats que hi ha actualment al municipi són insuficients, i que això provoca que els ciutadans hagin d’allargar el seu recorregut per passar a una o a l’altre banda, però fins que els passos soterrats no estiguin construïts, i esperem que sigui en breu, s’ha de creuar la via per les infraestructures habilitades i mai cometre actes vandàlics arrencant les tanques de seguretat.

Estic segur que si tots estem units, si junts reclamem el que ens pertoca, els passos soterrats seran una realitat més propera.


Respostes

  1. Totalment d’acord amb tu Joan, la culpa no és de l’Ajuntament i el que cal és estar units.


Deixa un comentari

Categories